Konu Değerlendirmesi:
  • 0 Oy(lar) - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Üye Tanıtımları – Bölüm Kuralları
Exclamation 
Bu bölüm, RenaultClubTR ailesine yeni katılan üyelerimizin topluluğumuza ilk adımı attığı, kendilerini tanıttığı ve dostlukların başladığı özel alandır. Forumun samimiyetini korumak adına aşağıdaki kurallar geçerlidir:

1. Tanışma Önceliği
Foruma katılan her üyemizin, teknik konulara girmeden veya yardım talep etmeden önce bu bölümde kendini tanıtarak topluluğa selam vermesi beklenir.

2. Tanıtım Şablonu
Kendinizi tanıtırken şu bilgileri paylaşmanız, diğer üyelerimizin sizinle daha kolay iletişim kurmasını sağlar:

İsim / Soyisim:

Yaşadığınız Şehir ve İlçe: (Örn: Sakarya / Hendek)

Mesleğiniz / Uzmanlık Alanınız: (Lojistik, Makine, Esnaf vb.)

İlgi Alanlarınız ve Hobileriniz: (Mekanik tadilatlar, ses sistemleri, kampçılık vb.)

3. Başlık Düzeni
Konu açarken başlığınızda isminizi ve geldiğiniz şehri belirtmeniz, bölgenizdeki diğer üyelerin sizi fark etmesini kolaylaştırır.

Örnek: "Sakarya'dan Merhabalar, Ben [İsim]"

Örnek: "Lojistik Sektöründen Selamlar - [İsim]"

4. Sadece Kişisel Tanıtım
Bu bölüm sadece üyelerimizin kimlik ve ilgi alanlarına ayrılmıştır. Araçlarınızın teknik detayları, fotoğrafları "RCT Üye Araçları" bölümünü veya restorasyon süreçleri için lütfen "RCT Kulüpler ve Modeller" Kategorisindeki ilgili bölümü kullanınız.

5. Nezaket ve Topluluk Ruhu
Tanışma mesajlarında her türlü ayrımcı ifade, siyaset, argo veya reklam içerikli paylaşım yasaktır. Tüm iletişim "Renault Kardeşliği" ve karşılıklı saygı çerçevesinde yürütülür.

6. Hoş Geldin Mesajları
Eski üyelerimizin yeni katılan arkadaşlara sıcak bir "Hoş geldin" demesi, forum kültürümüzün bir parçasıdır.
Bul

Hızlı Erişim:

Bu Konuya Göz Atan Kullanıcılar: 2 Ziyaretçi(ler)